Kies taal:
Bel mij terug Offerte aanvragen Vraag brochure aan

Plating Solutions

Plating Solutions is een internationaal opererende industriële en dienstverlenende organisatie. Kernactiviteit is het hoogwaardig behandelen van metalen componenten voor de meest kritische takken van industrie met hardchroom, nikkel-hardchroom of door middel van laser cladding.

Met onze zeer grote ervaring op specifiek grote machinedelen, samenstellingen en componenten, zijn wij erkend als marktleider. Als onafhankelijk producent bedienen wij onze klanten via een uitgebreid netwerk dat zich uitstrekt van Europa tot het Midden-Oosten, van Azië tot Zuid-Afrika. De zeer hoogwaardige coatings van hardchroom, nikkel-hardchroom en laser cladding worden gebruikt in elke bedrijfstak waar specialistische oppervlaktebehandelingen en technologieën gevraagd worden. Dit resulteert tot functionele, duurzame en corrosiebestendige componenten welke niet alleen bestand zijn tegen de zwaarste mechanische belastingen, maar ook tegen agressieve stoffen als zout, oliën, chemicaliën en smeermiddelen.Plating Solutions

Technieken

Plating Solutions beschikt over innovatieve technieken als hardchromen, nikkelhardchromen en lasercladding. Alle verspanende voor- en nabehandelingen als honen, slijpen en polijsten worden eveneens in eigen huis uitgevoerd, exact binnen de specificaties en toleranties van de opdrachtgever.

Ongekende afmetingen

Het geavanceerde machinepark maakt het mogelijk deze oppervlaktebehandelingen toe te passen op machine- en werktuigdelen van kleine tot ongekend grote afmetingen. Op tal van metaalsoorten en legeringen. Hierbij ligt de nadruk op ronde geometrieën, zoals bij assen, stangen, cilinders, plunjers, walsen, ringen en zuigers.

Dienstverlening

Plating Solutions is tevens een dienstverlenende organisatie. Vraagt de opdrachtgever om een technische oplossing waarin nog niet is voorzien, dan wordt deze door Plating Solutions ontworpen. Inclusief de certificering, classificatie en bijbehorende meetrapporten, die in kritische en hoogwaardige sectoren van de internationale industrie worden geëist.

Certificaten

Per 17 april 2013 is Plating Solutions ISO 9001 gecertificeerd voor het behandelen van metalen componenten voor de industrie met nikkel-hardchroom of door middel van lasercladding.

JaknikkerIndustrieën

Tot de afnemers van haar producten en diensten rekent Plating Solutions onder meer de petrochemische industrie, de staalproducerende industrie, de offshore, de olie- en gaswinning, de scheepsbouw en baggerwereld, en de zware werktuigbouw. Hiertoe behoren tevens de op deze sectoren gerichte toeleveranciers, zoals de metaalverwerkende industrie, de machinebouw en industriële onderhoudsbedrijven.

Wilt u meer weten over onze activiteiten of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Waarom Plating Solutions?
  • Alle bewerkingen en behandelingen onder 1 dak
  • Tot zeer grote industriële componenten
  • Certificering, validatie en logistiek
Lees meer
Waar zijn we te vinden?

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel.  +31 (0)320 - 411032
Fax. +31 (0)320 - 411062
Locatie van Plating Solutions in Lelystad

Plating Solutions BV

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel. +31 (0)320 - 411032
Fax +31 (0)320 - 411062
info@platingsolutions.nl
Netherlands