Kies taal:
Bel mij terug Offerte aanvragen Vraag brochure aan

Nikkelhardchroom Scheepvaart

Scheepsdieselmotoren van zeeschepen zijn aan slijtage onderhevig. Deze slijtage veroorzaakt onder andere een toename in het brandstofverbruik. Deze en vele andere nadelige effecten hebben invloed op de bedrijfszekerheid. En die moet blijvend worden gegarandeerd. Nikkelhardchromium ScheepvaartOppervlaktebehandeling door nikkelhardcroom bechermt tegen slijtage, corrosie en agressieve stoffen. Onverwacht uitvallen van een scheepsdieselmotor is niet acceptabel. Daarom zullen de dieselmotoren worden gereviseerd bij het bereiken van de gespecificeerde bedrijfsuren. 

Oppervlaktebehandeling nikkelhardchromium

 

Met behulp van de oppervlaktebehandeling nikkel-hardchroom alsook lasercladding kunnen slijtagedelen van scheepsdieselmotoren bewerkt worden waarna deze weer aan de fabrieksspecificaties voldoen de maatvoering. Onderdelen als drijfstangen, krukassen, air-cilinders (o.a. Sulzer RTA serie, Mitsubishi UEC serie), zuigers, kleppen, klepstelen (o.a. B&W L xx MC / L xx GB / K xx EF, Sulzer RTA, Mitsubishi UEC xx LA / UEC xx LS) etc. worden hierbij voorzien van nieuwe, slijtvaste loopvlakken, glijvlakken en afdichtingsvlakken. Natuurlijk ook op nieuwe componenten.

Componenten scheepvaart

Ook op schroefassen, roerstangen, schroefbladen etc. brengen wij veelvuldig (nikkel) hardchroomlagen aan om de componenten te beschermen tegen corrosie en slijtage.

Contact

Wilt u meer weten over nikkelhardchroom in de offshore industrie of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Waarom Plating Solutions?
  • Alle bewerkingen en behandelingen onder 1 dak
  • Tot zeer grote industriële componenten
  • Certificering, validatie en logistiek
Lees meer
Waar zijn we te vinden?

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel.  +31 (0)320 - 411032
Fax. +31 (0)320 - 411062
Locatie van Plating Solutions in Lelystad

Plating Solutions BV

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel. +31 (0)320 - 411032
Fax +31 (0)320 - 411062
info@platingsolutions.nl
Netherlands