Kies taal:
Bel mij terug Offerte aanvragen Vraag brochure aan

Nikkelhardchroom folie industrie

Binnen de folieproducerende- en verwerkendeindustrie worden zeer hoge eisen gesteld aan machineonderdelen met betrekking tot corrosiewerendheid, oppervlaktestructuur in combinatie met slijtage en "lossend vermogen". Plastic folies (LDPE, HDPE, PE, EDPM, PVC) en onder andere aluminium folies zijn zeer gevoelig voor beschadigingen. Hoge snelheden, wisselende temperaturen, zuurgraden naast oppervlaktegesteldheid zijn belangrijke elementen waardoor machineonderdelen slijten en onderhevig zijn aan corrosie. 

Nikkelhardchroom Oppervlaktestructuur

De juiste oppervlaktestructuur en gesteldheid hebben tevens een zeer belangrijke invloed op de uiteindelijke kwaliteit van uw product. Door uw machineonderdelen te voorzien van een nikkelhardchroom oppervlaktebehandeling zullen standtijd en levensduur van uw machineonderdelen aanzienlijk toenemen naast de up-time. De cost-of-operation en machinestilstand zal als een direct gevolg hiervan sterk dalen. De oppervlaktestructuur van uw machineonderdelen blijven zeer lang intakt. De hardchromen deklaag, met een hardheid van ca. 1000 HV (Hardheid Vickers) geeft uw machineonderdeel de optimale slijtageweerstand en corrosieweerstand in combinatie met de juiste oppervlaktestructuren.

Nikkelhardchromium Folie industrie


De basislaag van een nikkel-hardchroom oppervlaktebehandeling is nikkel, aan te brengen in laagdikten tot 500 um. Reeds bij 35 um is de laag gegarandeerd gesloten waardoor het onderliggende basismateriaal alleen op deze wijze volledig wordt afgesloten van de buitenomgeving. Door de toegepaste  productiemethode worden zéér kleine toleranties in rondheid, cilindericiteit, slingering etc. bereikt welke u een optimaal eindproduct opleveren.

Componenten nikkelhardchroom folie industrie

Uw walsen, rollen, astappen etc.,  welke onderdeel uitmaken van uw installaties verkrijgen een lange levensduur en nauwkeurige werking door deze nikkelhardchroom oppervlaktebehandeling. Ook voor het reconditioneren en/of repareren van uw machineonderdelen is Plating Solutions úw partner.

Contact

Wilt u meer weten over hardchroom in de folie industrie of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Waar zijn we te vinden?

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel.  +31 (0)320 - 411032
Fax. +31 (0)320 - 411062
Locatie van Plating Solutions in Lelystad

Waarom Plating Solutions?
  • Alle bewerkingen en behandelingen onder 1 dak
  • Tot zeer grote industriële componenten
  • Certificering, validatie en logistiek
Lees meer
Plating Solutions BV

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel. +31 (0)320 - 411032
Fax +31 (0)320 - 411062
info@platingsolutions.nl
Netherlands