Kies taal:
Bel mij terug Offerte aanvragen Vraag brochure aan

Nikkelhardchroom Bagger industrie

De baggerindustrie is een industrie waarin producten sterk onderhevig zijn aan slijtage. Niet in de laatste plaats door de abrasieve omgeving. De combinatie van zand, stenen en water heeft grote gevolgen voor de standtijd en levensduur van uw producten. 

Bescherming door nikkelhardchroom

Om uw componenten uit de baggerindustrie te beschermen en te optimaliseren brengt Plating Nikkelhardchromium Bagger industrieSolutions een volledig dichte en zeer slijtvaste deklaag aan. De hardchromen deklaag, met een hardheid van ca. 1000 HV (Hardheid Vickers) geeft uw product de juiste slijtageweerstand in combinatie met de juiste smeereigenschappen en glijeigenschappen.
Tussen de slijtvaste hardchromen de slijtvaste hardchromen deklaag brengen we laag aan van nikkel. Om zo de eigenschappen van het basismateriaal volledig te kunnen benutten en te beschermen tegen chemische invloeden van buitenaf. `Nikkel heeft de eigenschap dat het volledig dicht is, reeds bij een dikte van slechts 35 um.

Reparatie componenten baggerindustrie

In die gevallen waar onderdelen en componenten zijn beschadigd door invloed van buitenaf (zand, stenen, zout water etc.) kunnen deze worden hersteld door gebruik te maken van de nikkelhardchroom toepassing. Daar waar componenten voorheen moesten worden vervangen kunnen deze doormiddel van hardchroom een nieuw leven worden ingeblazen.

Componenten baggerindustrie

Uw hydraulische cilinders, schroefbladen, stangen, zuigers, pompen, pompassen, pompwaaiers, ringen, flenzen, tandwielen, rotoren welke onderdeel uitmaken van uw baggerinstallaties en baggerscheppen verkrijgen een lange levensduur door deze nikkel-hardchroom oppervlaktebehandeling.

Contact

Wilt u meer weten over nikkelhardchroom in de offshore industrie of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Waar zijn we te vinden?

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel.  +31 (0)320 - 411032
Fax. +31 (0)320 - 411062
Locatie van Plating Solutions in Lelystad

Waarom Plating Solutions?
  • Alle bewerkingen en behandelingen onder 1 dak
  • Tot zeer grote industriële componenten
  • Certificering, validatie en logistiek
Lees meer
Plating Solutions BV

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel. +31 (0)320 - 411032
Fax +31 (0)320 - 411062
info@platingsolutions.nl
Netherlands