Kies taal:
Bel mij terug Offerte aanvragen Vraag brochure aan

LaserCladding papierdindustrie

De papierindustrie is een industrie waarin machineonderdelen sterk onderhevig zijn aan slijtage. Papier is sterk abrassief. Hoge snelheden, vocht, hoge temperaturen, wisselende temperaturen, LaserCladding Papierindustriezuurgraden etc. zijn belangrijke elementen waardoor machineonderdelen slijten en onderhevig zijn aan corrosie. Binnen de papierproducerende- en verwerkende industrie is een oppervlaktebehandeling door middel van LaserCladding een veelvuldig toegepaste technologie.

Machineonderdelen LaserCladding

Door uw machineonderdelen te voorzien van een oppervlaktebehandeling door middel van LaserCladding zullen standtijd en levensduur van uw machineonderdelen aanzienlijk toenemen naast de up-time. De cost-of-operation en machinestilstand zullen als een direct gevolg hiervan sterk dalen . De LaserClad laag, met een hardheid tot ca. 600 HV (Hardheid Vickers) geeft uw product de optimale slijtageweerstand en corrosieweerstand in combinatie met de juiste oppervlaktestructuren. De basislaag van een LaserClad oppervlaktebehandeling is 200 µm dik. De laag is gegarandeerd gesloten waardoor het onderliggende basismateriaal volledig wordt afgesloten van de buitenomgeving. Door de toegepaste productiemethode worden zéér kleine toleranties in rondheid, cilindriciteit, slingering etc. bereikt welke u een optimaal eindproduct opleveren.

Componenten papier industrie

Uw installaties verkrijgen een lange levensduur en nauwkeurige werking door een oppervlaktebehandeling door middel van LaserCladding. Uw kalanderwalsen, breedstrekwalsen, zuigwalsen, perswalsen, bovenrol(len), trekrollen(en), koelrol(len), drijfrollen, ombuigrollen, astappen etc., welke onderdeel uitmaken van uw installatie worden door deze oppervlaktebehandeling superieur. Ook voor het reconditioneren en/of repareren van uw machineonderdelen is Plating Solutions úw partner.

Contact Plating Solutions

Wilt u meer weten over LaserCladding binnen de papierindustrie of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Waar zijn we te vinden?

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel.  +31 (0)320 - 411032
Fax. +31 (0)320 - 411062
Locatie van Plating Solutions in Lelystad

Waarom Plating Solutions?
  • Alle bewerkingen en behandelingen onder 1 dak
  • Tot zeer grote industriële componenten
  • Certificering, validatie en logistiek
Lees meer
Plating Solutions BV

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel. +31 (0)320 - 411032
Fax +31 (0)320 - 411062
info@platingsolutions.nl
Netherlands