Kies taal:
Bel mij terug Offerte aanvragen Vraag brochure aan

LaserCladding Folie industrie

Binnen de folieproducerende- en verwerkende industrie worden zeer hoge eisen gesteld aan machineonderdelen met betrekking tot corrosiewerendheid, oppervlaktestructuur in combinatie met slijtage en lossend vermogen. Plastic folies (LDPE, HDPE, PE, EDPM, PVC) en onder andere aluminium folies zijn zeer gevoelig voor beschadigingen. Hoge snelheden, wisselende temperaturen, zuurgraden naast oppervlaktegesteldheid zijn belangrijke elementen waardoor machineonderdelen slijten en onderhevig zijn aan corrosie.

LaserCladding Oppervlaktestructuur

De juiste oppervlaktestructuur en gesteldheid hebben tevens een zeer belangrijke invloed op de uiteindelijke kwaliteit van uw product. Door uw machineonderdelen te voorzien van een LaserClad oppervlaktebehandeling zullen standtijd en levensduur van uw machineonderdelen aanzienlijk toenemen naast de up-time. De cost-of-operation en machinestilstand zal als een direct gevolg hiervan sterk dalen. De oppervlaktestructuur van uw machineonderdelen blijven zeer lang intakt. De Laserclad deklaag, met een hardheid tot ca. 600 HV (Hardheid Vickers) geeft uw machineonderdeel de optimale slijtageweerstand en corrosieweerstand in combinatie met de juiste oppervlaLaserCladding Folie industriektestructuren.

Juist de kritische oppervlaktestructuur binnen de folie industrie maakt het dat machineonderdelen reeds bij de kleinste beschadiging moeten worden vervangen. Daar waar deze machineonderdelen (walsen, stangen etc.) tot voor kort werden vervangen kunnen deze door middel van onze LaserClad technologie worden gerepareerd.

Componenten LaserClad folie industrie

Uw walsen, rollen, astappen etc., welke onderdeel uitmaken van uw installaties verkrijgen een lange levensduur en nauwkeurige werking door deze LaserClad oppervlaktebehandeling. Ook voor het reconditioneren en/of repareren van uw machineonderdelen is Plating Solutions úw partner.

Contact Plating Solutions

Wilt u meer weten over LaserCladding in de folie industrie of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Waarom Plating Solutions?
  • Alle bewerkingen en behandelingen onder 1 dak
  • Tot zeer grote industriële componenten
  • Certificering, validatie en logistiek
Lees meer
Waar zijn we te vinden?

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel.  +31 (0)320 - 411032
Fax. +31 (0)320 - 411062
Locatie van Plating Solutions in Lelystad

Plating Solutions BV

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel. +31 (0)320 - 411032
Fax +31 (0)320 - 411062
info@platingsolutions.nl
Netherlands