Kies taal:
Bel mij terug Offerte aanvragen Vraag brochure aan

Lasercladding Baggerindustrie

Producten welke hun toepassing vinden in de baggerindustrie zijn sterk onderhevig zijn aan slijtage. Niet in de laatste plaats door de abrasieve omgeving. De combinatie van zand, stenen en water heeft grote gevolgen voor de standtijd en levensduur van uw producten. Componenten kunnen eenvoudig worden beschadigd door invloeden van buitenaf.

Bescherming door LaserCladding

Om uw componenten voor deze baggerindustrie te beschermen en te optimaliseren brengt Plating Solutions een volledig dichte, zeer slijtvaste en corrosiewerende deklaag aan. Deklagen aangebracht door middel van Lasercladding BaggerindustrieLaserCladding geven uw producten de juiste slijtageweerstand in combinatie met de juiste smeereigenschappen en glijeigenschappen. Deklagen hebben een hardheid tot ca. 600 HV (Hardheid Vickers) en kunnen indien gewenst worden gecombineerd met HardChroom oppervlaktebehandelingen. In samenspraak met u kunnen deklagen met unieke specificaties worden samengesteld.Componenten baggerindustrie

Uw hydraulische cilinders, stangen, zuigers, pompassen, pompwaaiers, ringen, flenzen, tandwielen, rotoren welke onderdeel uitmaken van uw baggerinstallaties en baggerscheppen verkrijgen een lange levensduur door deze LaserClad oppervlaktebehandeling. 

Reparatie componenten baggerindustrie

In die gevallen waar onderdelen en componenten zijn beschadigd door invloed van buitenaf (zand, stenen, zout water etc.) kunnen deze worden hersteld door gebruik te maken van de lasertechnologie van het LaserCladden, Daar waar componenten voorheen moesten worden vervangen kunnen deze met de LaserClad technologie een nieuw leven worden ingeblazen.

Contact Plating Solutions

Wilt u meer weten over LaserCladding in de bagger industrie of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Waarom Plating Solutions?
  • Alle bewerkingen en behandelingen onder 1 dak
  • Tot zeer grote industriële componenten
  • Certificering, validatie en logistiek
Lees meer
Waar zijn we te vinden?

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel.  +31 (0)320 - 411032
Fax. +31 (0)320 - 411062
Locatie van Plating Solutions in Lelystad

Plating Solutions BV

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel. +31 (0)320 - 411032
Fax +31 (0)320 - 411062
info@platingsolutions.nl
Netherlands