Kies taal:
Bel mij terug Offerte aanvragen Vraag brochure aan

Hardchroom staalindustrie

De staal(producerende) industrie is een industrie waarin machines en machineonderdelen sterk onderhevig zijn aan slijtage. Door de combinatie van zeer hoge temperaturen en metalisch contact onder hoge druk (staal op staal) tijdens de walsprocessen en extrusieprocessen worden machineonderdelen zeer zwaar belast. 

Oppervlaktebehandeling hardchroom

Met de juiste oppervlaktebehandeling zal de standtijd en levensduur van uw producten aanzienlijk Hardchroom staalindustrietoenemen. Om deze voordelen te garanderen brengt Plating Solutions een zeer slijtvaste deklaag aan. De hardchromen deklaag, met een hardheid van ca. 1000 HV (Hardheid Vickers) geeft uw product de optimale slijtageweerstand in combinatie met de juiste oppervlaktestructuren. Door de toegepaste productiemethode worden zéér kleine toleranties in rondheid, cilindericiteit, slingering etc. bereikt welke u een optimaal eindproduct opleveren.

Componenten staal(producerende) industrie

Uw hardingswalsen, entree trekrol(len), bovenrol(len), trekwals(en), koelwals(en), koelrol(len), drijfrollen, ombuigrollen, astappen etc., welke onderdeel uitmaken van uw installaties verkrijgen een lange levensduur en nauwkeurige werking door deze hardchroom oppervlaktebehandeling. Ook voor het reconditioneren en/of repareren van uw machineonderdelen is Plating Solutions úw partner.

Contact Plating Solutions

Wilt u meer weten over hardchroom in de staalindustrie of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Waar zijn we te vinden?

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel.  +31 (0)320 - 411032
Fax. +31 (0)320 - 411062
Locatie van Plating Solutions in Lelystad

Waarom Plating Solutions?
  • Alle bewerkingen en behandelingen onder 1 dak
  • Tot zeer grote industriële componenten
  • Certificering, validatie en logistiek
Lees meer
Plating Solutions BV

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel. +31 (0)320 - 411032
Fax +31 (0)320 - 411062
info@platingsolutions.nl
Netherlands