Kies taal:
Bel mij terug Offerte aanvragen Vraag brochure aan
Home  »  hardchroom

Hardchroom

Voor de hoogwaardige oppervlaktebehandeling van metalen componenten voor de meest kritische takken van industrie heeft Plating Solutions verschillende geavanceerde thermische en galvanische technieken in huis.

Plating Solutions machinebouwDoor een metalen onderdeel voor een machine of ander type werktuig te voorzien van een hardchromen deklaag worden de sterke eigenschappen van beide metalen gecombineerd. Zo kan het basismetaal de mechanische belastingen van het onderdeel opvangen, terwijl de deklaag het beschermt tegen bijvoorbeeld corrosie, slijtage of agressieve stoffen.

Bij hardverchromen is de deklaag zeer hard en voorzien van de juiste oppervlaktestructuur. Dat levert onder meer een hogere slijtageweerstand op. En toch behoudt het de juiste structuur die nodig is om het te kunnen smeren bij wrijving met anderen onderdelen of afdichtingen.

Toepassingen hardchroom

Deze techniek wordt veel toegepast bij zware hydraulische en mechanische systemen in neutrale omgevingen, zoals in de machinebouw en papierindustrie.

 

Contact

Wilt u meer weten over hardchroom of wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
Waar zijn we te vinden?

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel.  +31 (0)320 - 411032
Fax. +31 (0)320 - 411062
Locatie van Plating Solutions in Lelystad

Waarom Plating Solutions?
  • Alle bewerkingen en behandelingen onder 1 dak
  • Tot zeer grote industriële componenten
  • Certificering, validatie en logistiek
Lees meer
Plating Solutions BV

Bolderweg 50
8243 RD Lelystad
Tel. +31 (0)320 - 411032
Fax +31 (0)320 - 411062
info@platingsolutions.nl
Netherlands